Kirli Hava KORONAVİRÜSÜ TAŞIR MI ( Bölüm 5 )

Despothayrattan merhabalar  dostlar bildiğiniz gibi koronavirüsle ilgili bir serim vardı ve bu serime bir kaç yazım da devam etme kararı aldım bugün yazım biraz kısa olabilir bunun sebebi konunun daha yeni ortaya atılmış bir teori olmasıdır .
Konumuz :) Kirli Hava Koronavirüsü taşır mı ?
Hava KİRLİLİĞİ
Evet ben bunu düşününce korkutucu geliyor sebebini ise size şöyle söyleyebilirim normalde enfekte yani hastalıklı birey eğer maske takmassa yakınında bulunan maskeli bir bireyi yani arasında 1 ila 2 metre bulunan birini enfekte yani hasta etme olasılığı çok yüksektir şimdi maske taksa hasta etmez diyen olabilir ancak koronavirüs gözden de bulaşıyor bu yüzden maskeyi herkesin hasta biriymiş gibi takması önemlidir hatta bu sayede Güney Kore kısa bir sürede koronavirüsü ülkece yenmişlerdi şimdi hasta bir birey maske takmadan yanında  kimsenin olmadığını düşünün havaya soluduğu hava eğer kirliyse bu hava aynı şehirde başka birini hasta etme olasılığı ortaya atılmıştır bu olasılığın sebebi koronavirüs taçlı bir yapıda ve bu taçları sayesinde koronavirüs kirli havaya tutunduğu düşünmekte yani bu virüsün mutasyon geçirmese bile bizim ona mutasyon geçirdiğimiz anlamına geliyor hala bu teori test aşamasında tabi ki doğru da olmama olasılığı olabilir çünkü bu bir teori ancak bu teori doğru çıkarsa hükümetler en azından koronavirüsü engelliyecek bir aşı bulana kadar hava kirliliğini kontrol etmesi gerekir  .

Dostlar umarım yazımı beğenmişsinizdir yazımı paylaşıp aşağıdan takip ederseniz bana destek vermiş olursunuz
Şimdiden hepinize teşekkürler umarım yazdığım sadece bir teori de kalır : )

19 Yorumlar

  1. Umuyorum ki bu teori gerçek değildir. Fakat hayvanlara bile bir şekilde bulaştığını düşünürsek korkulan durumun başımıza gelmesi mümkündür :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda bu virüs olan hayvanlara insandan geçtiği düsünülmekte ama umarım gerçekleşmez bu teori :)

      Sil
  2. Her gün yeni bir teoriyle karşılaşıyoruz. Bir günde biri dese ya aşıyı bulduk.

    YanıtlaSil
  3. I also agree with your theory ...., the vehicle activity or factory smoke should stop completely for 1 week maybe to check the air pollution and check whether there is a corona virus there.

    Regards from Indonesia

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thank you very much for reading my article as soon as the translator will come, then you can understand it even better I hope you stay in the follow-up regards you from Turkey

      Sil
  4. Şu pandemiyi bir atlatsak o kadar çok sıkıldık ki koronadan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye ' de zaten bitti bitecek yakında özgür olacağız : )

      Sil
  5. Yine harika bir yayınla karşımızdasın. :) Bu tür bilgileri daha fazla paylaş bizimle. Bide şu korona gitse iyi olacak. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gitti gibi diyeyim zaten ne zaman bitecek adlı bir yazı da yazacağım biraz netleşmesini bekledim teorimin ve gerçekleşti de

      Sil
    2. O zaman sabırsızlıkla ne zaman bitecek yazısını bekliyoruz :)

      Sil
    3. Bugün ilginç bilgiler gelecek yarın veya öbür gün gelebilir tam hazır değil de

      Sil
    4. Tamam acele etme bekliyoruz :)

      Sil
  6. Ben pek sanmıyorum kirli havanın taşıdığını ama kirli havadan dolayı iyileşmelerin geçiktiği düşünülebilir. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da mantıklıymış ama benim dediğim şey zaten şu an teori 😁

      Sil
  7. inşallah gerçek değildir bu haber

    YanıtlaSil
  8. o kadar değildir herhaldeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunsan başka koronavirüsün uçabildiğine dair gözlemler de var 😥
      Maalesef

      Sil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology