Geleceğin Çılgın Teknolojileri

Gelecek deyince aklınıza neler geliyor  büyük ihtimal bugünün şartlarına göre imkansız şeyler geliyordur geçmişte böyle değil miydi insanoğlu hep bir adım ileri gidiyor peki ya hiç mi geriye gitmiyor tabii ki böyle bir olasılıkta var Mesela şimdi şöyle bir teori atsam ortaya gelecekte gerçekleşebilecek diye gerçekleşmeyecek diyenleriniz olabilir tabi bu normal 
Teori İnsanoğlu hep bir adım ileri gidiyor ve hep ileri gideceğini düşünüyor Örneğin ileride Dünya ve Mars ' ta yaşayanlar olsun bir  kötü bir sonuçta Dünya ' daki  bütün insanların öldüğünü düşünelim bunun sonucunda insanoğlu çok büyük bir teknoloji geriliği yaşayacaktır ellerinde o teknolojiden olsa da nasıl yapıldığını bilinmediği insanoğlu çok tuhaf bir karmaşa yaşayacak ve geçmiş yıllara dönmüş olacaklar. Bu ileride yaşanması çok büyük bir olasılıktır.

Her neyse biz bugünkü konumuza geçelim bugünün konusu ÖNCEDEN başlattığım Yarının Vaatleri adlı seriye devam edeceğiz hadi ben sizi daha fazla tutmadan siz geleceğin teknolojilerini okuyun ve lütfen bloğumu izlerseniz sevinirim.

1 İnsan Reenkasyonu
İlk olarak burada reenkasyon o anlamda kullanılmıyor bunu
Nanorobotlar
söylemeliyim sonra yanlış anlaşılmasını istemem.

İnançlı insanların çoğunun karşı çıktığı bir şey olan insan reenkasyonu 2050 yılına kadar çıkması bekleniyor pardon biraz açıklayayım. Sevdiğiniz insanların anılarını çıkartmanıza sağlayan nanorobotlar sayesinde sevdiğiniz insanların DNA ' ları sanal ortama aktarılarak ölen sevdiklerinizin  bir sanal kopyası yapılıyor kulağa biraz tuhaf gelsede  gelecekte bunu kullanacak insanların fazla olması bekleniyor hatta tam anlamak için Türkçe ismiyle Keşif filmini izleyebilirsiniz.


2 Akıllı Telefonlar Akıllılığı Biraz daha AŞICAK : )
Geleceğin Telefonu
Her sene bildiğiniz gibi çeşit çeşit akıllı telefon çıkıyor ama artık akıllı telefonlar istenilen formları alarak insanoğluna gelecekte her türlü imkanı verecek örnek vermek gerekirse televizyon kumandası bileklik vb fonksiyonlarda kullanılabilecek.



3 HYPERLOOP
HYPERLOOP teknolojisi geleceğin ultra hızlı trenlerine verilen ad
HYPERLOOP
 olarak insanları meraklandırmakta.

Tüp şeklinde olan boru hatları sayesinde yapılacak olan hızlı ulaşımda 6 saat süren bir yolculuk iki buçuk saate kadar indirilebilecek . Çoğu filmde gördüğünüz hızlı trenler de aslında bunlardır.

Umarım bugünkü yazımıda beğenmişsinizdir görüşmek üzere ben despothayrat. Unutmadan söyleyeyim o kadar yazı atıyoz bi bloğu da izleyin bi zahmet : )

12 Yorumlar

  1. Bu teknoloji beni çok korkutuyor aslında ne olduğunu tam bilmediğim için sanorım. Keşif filmine bugün başladım yarın kaldı yarın devam edicem.

    YanıtlaSil
  2. Kesif filmi tam üstüne gelmiş:)

    YanıtlaSil
  3. Ölenlerin sanal kopyaları çok ilgincmis geleceği merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. ilki çok çok ilginçmiş yaaa anneee :)

    YanıtlaSil
  5. Çok Teşekkürler tekrardan : )

    YanıtlaSil
  6. Vay ilk çok tuhaf. Olabilir mi böyle birşey ? Ama ilk söylediklerinden yola çıkarak neden olmasın.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology