Eşsiz İlginç Bilgiler

Yeni bir günde daha merhabalar dostlar bugün Bilgi Dolu Saniyeler konseptimize devam edeceğiz umarım verdiğim bilgilerden hoşnut kalmış olursunuz Şimdiden iyi deneyimler.

Bugünkü Bilgi Dolu Saniyeleri konseptini daha çok yaşantımızda çıkan bilinmeyenlerden toplamaya çalıştım bu Bilgi Dolu Saniyelerde sizlerde yorumlara fikirlerinizi bırakırsanız sevinirim.  Bu konsepti yorumlarınız sayesinde daha fazla da geliştirebiliriz veya diğer Bilgi Dolu Saniyeler konseptinde daha çok hangi yönde yoğunlaştırmamızı istiyorsak bunları da yorumlara yazabilirsiniz .

UMARIM OKUDUKTAN SONRA BEĞENMİŞ OLURSUNUZ.
Bloğumuzu takip etmeyi unutmayın.


1. Diş macunu

Diş Macunu
Her gün herkes dişlerini fırçalar ancak dişlerinizi fırçalarken çoğunuz ilk önce diş macununu ıslatırsınız ama bu aslında yanlıştır sebebiyse diş macununu ıslattıktan sonra diş macunundaki florun gitmesidir eğer diş macununu ıslatmassanız  1 ila 2 günde dişlerinizde bir beyazlama fark edeceksiniz bu ilginç bilgi cebinizde kalsın.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          




                                                                                       2. Solakların Şansızlığı :(

Elektrikli Testere Kullanan İnsan
Solaklar adına ben de bunu duyunca gerçekten üzüldüm ve sizle paylaşmak istedim. Her sene 2500 solağın sağ elini kullanan insanlar için yapılmış  alet edevat vb şeyleri kullanırken ( elektrikli testere gibi )  ölüyorlar.


                                                                                                     3. Halis mulis Pembe Süt

 İlk gördüğünüzde bunu çilekli süt sanabilirsiniz ancak bu bir çilekli süt değil bu su aygırı zebra vb hayvanların kendi halis mulis pembe sütü.Pembe Süt


4. Köpekleri Öldüren O Gıda

Bizim neredeyse her gün tükettiğimiz bir madde olan çikolata köpekler için ölümcül bir gıda maddesidir .Çikolata da
Köpek ve Çikolata
köpeklerin kalpleri  ve sinir sistemleri için zehirleyici hatta bazen de ölümcül olan teobromin bulunduğu için teobromin köpekleri bazen zehirler bazen de ölüme kadar götürebilir






Evet dostlar bugünde sizlere 4 tane eşsiz bilgi verdim umarım beğenmişsinizdir bloğumuzu yandan izlemeyi unutmassanız sevinirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere ben despothayrat.

4 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Recent in Technology