Başarının Maliyeti

Herkes hayatında bir veya birden fazla dalda ve alanda başarılı
olmak ister aslında çoğu şeyde başarılı olmak isteriz ama başarı maalesef bizi kovalamıyor biz başarıyı kovalıyoruz  bu yüzden başarıyı elde ederken bazı fedakarlıklarda bulunmak zorunda kalıyoruz.

Bugünkü yazımda işte bu başarının maliyetlerini toplamaya çalıştım sizler için umarım beğenirsiniz.

1 Sürekli yanlış anlaşılacaksınız herkes sizin saçmaladığınızı ve neyi dediğinizi anlamayacaklar ve hatta da bazen delirdiğinizi düşünecekler. Bu yüzden genellikle insanların sizin söylediklerinizi umursamadığınızı gördüğünüzde kafaya çok takmayın birkaç ay ve veya yıl içinde sizle iyi geçinmeye başlayacaktır mutlaka.



2 Gece geç saatlerde yatıp sabah genellikle hatta neredeyse hep
erken saatlerde kalkacaksınız bu sizi ilk başlarda yoracak ve alışmayacaksınız diye korkacaksınız ancak sonra bir süre buna alışacaksınız ancak bir süre sonra biraz daha fazla uyumaya başlayacaksınız.

3 Kimse başaracağınıza inanmayacak ve başarılı olmak istediğiniz şeyi çok uçuk bulacaklar ve bu yüzden kimseden destek bulamayacaksınız başarılı olduktan sonraysa insanlar ben zaten sizin başaracağınızı biliyordum deyip hep sizin yanınızdaymış gibi gösterecekler kendinizi bu yüzden teksiniz bunu bilin.


4 Çok az dostunuz çok fazla ortağınız olacak herkesle mecburen iyi geçinemeyeceksiniz bu yüzden dost dediklerinizi iyi sınayıp seçmeniz ortaklarınızı da  kendinize bağımlı hale getirmeniz gerekecektir.


5 En önemlisiyse bu madde neredeyse  her şeyi kendiniz

başaracaksınız bütün başarılarınızı kendi başınıza elde edeceksiniz
zaten bu yazımı okumadan önce kendinizin tek olduğunu ve burada da görünce haklı olduğunuzu anlayacaksınız.

Umarım
bu yazımı da beğenmişsinizdir  görüşmek üzere ben despothayrat.

6 Yorumlar

  1. Başarı zaman ve emek istiyor, teşekkürler yazı için :) iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  2. Azimle çalışmak er veya geç başarıyı getirecektir, çünkü azimli birey hataları ve süreci iyi takip eder. Güzel bir yazı olmuş kaleminize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim benim yazımı okuduğunuz için

      Sil
  3. başarı çok tatlı ve keyifli bişey yaaa :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology