En Çılgın Komplo Teorileri

Yeni bir konuda daha despothayrattan merhaba dostlar bugün sizlere komplo teorilerinin konuşacağız.


1 Bermuda Şeytan Üçgeni 

Bermuda Şeytan Üçgeni Atlantik Okyanusunda bulunan bir yerdir.

Sonunda Üçgen geçme sebebiyse Bermuda adası , Florida ' daki 
Miami ve Puerto Rico ' daki  San Juan ' ın olduğu bölgeleri birleştirince aynı bir üçgenin oluşması ve çok sayıda uçak ve geminin  kaybolduğu bazı paranormal olayların yaşandığı yer olarak bilinmesidir.

Çoğu insan tarafından bir açıklama getirilemeyen bu olaylar bazı insanlara göreyse doğa üstü bir varlığın yaptığı yönündeydi.

Bu esrarengiz  olayların üstüne bir süre konuşuldu fakat olayın ne olduğu hiçbir zaman şeffaflığa ulaşamadı ve sonralarda bu üçgenlerde kaybolma olayları sona erdi.

2 Küresel Isınma Diye Bir Şey Yok mu ?


Küresel iklim değişikliğinden şüphe duyanlar insan eliyle  yapılan 

küresel ısınmanın insanlara daha yüksek vergiler alıştırarak zenginleri daha da zenginleştirerek fakir insanları daha da zenginleştireceklerdi.
Bu şüphe duyan insan kitlesi geçmiş yıllarda küresel ısıda düşüş yaşandığını ve 1988 ' den bu yana ısıdaki yükselmenin sabitlendiğini ortaya koyuyor kendisinin insan olduğunu unutup ama yine de insanları sömüren bir türüz hava olayların değişmesinin sebebiyse teslanın yaptığı bir icat sayesinde çoğu hava olayını değiştirebiliyorsunuz ancak bu bilgiyi çok az kişi biliyor ve artık sizlerde biliyorsunuz.

3 Ay ' a Ayak Basıldı mı ?


Çok fazla insan NASA ' nın aslında uzay aracı olan Apollo  ' yu

göndermediğini, tüm bu görüntülerin aslında birer photoshoptan ibaret olduğunu düşünüyor teori üreticilerinin bunu söylemelerinin sebepleriyse görüntülerde gölgelerin yanlış yöne düşmesi kamera olmaması ve yıldızların olması ve en önemlisiyse o yıldan bu yıla neden tekrardan Ay ' a insan gönderilmemesi.

4 AIDS virüsü insanları öldürmek için üretildi ?


Doktor William Campell ' in teorilerine göre  birçok kişi  HIV virüsünün 1974 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından geliştirildiğine inanılıyor kimileriyse bu virüsün insan sayısını azaltmak için yapıldığını düşünüyor bir düşünün bir kurşun bile atılmayacak ama yüz binlerce insan ölecek sizce bunun nedeni bu olamaz aynı şu anda koronavirüste olduğu gibi insanoğluna dünya yetmiyor ve sadece insanoğlunun evi şu anlık dünya ve başka gezegenlerde yaşam sürmek istiyorsa dünya kaynaklarını az kullanmak zorunda.


5 Atatürk ' ü Kim Öldürdü


Mustafa Kemal Atatürk  Masonlar tarafından öldürüldü bu teorinin atılma sebebiyse Mustafa Kemal Atatürk Masonların localarını kapatıp yaptıkları faaliyetlere son vermesidir bu yüzden Masonlar Atatürk ' e düşmandılar ve kendilerinden olan doktorlar  vasıtasıyla  yavaş yavaş zehir verip ölümüne sebep oldular. Getirilen Mason doktor Atatürk ' ü zehirleyip öldürdü Avrupadan getirilen doktorlara göreyse Atatürk eğer sigara ve içkiyi bırakırsa iyileşecekti ancak Atatürk hayatının son yıllarında toplamda 30 kilodan fazla kilo verdi ve bu 30 kilo vermesi hemde 70 kilodan 30 kilo vermesi bu teoriyi çok fazla bir şekilde güçlendiriyor.


8 Yorumlar

  1. Aids gibi korananın da nüfusu azaltmak için üretilen bir virüs olduğu söyleniyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten onun icin koronavirus duzgunce durduralamiyor

      Sil
  2. Komplo teorileri Türkiye'de üretiliyor sanıyordum, gördüm ki onlar bile Amerika'dan çıkıyormuş :)

    YanıtlaSil
  3. aaa aya ayak basılmadıysa bu çok ilginç ama yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence ilginç bir yazıydı da sen bu konuyu beğenmedim : )

      Sil
  4. Severim komple teorilerini ama asla kesin cevapları olmaması üzücü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef aslında ama şöyle de düşünebilirsin bu ilgi çekici olmasının sebebi de cevaplarının olmaması olabilir mi ? : )

      Sil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology