Ad Sense Ne Zaman Açılır Kazançları İyi mi ?

Merhaba dostlar sonunda kendi başardığım şeyi nasıl başardığımı ve kendimin takıldığı yerlerde internette bilgisi olmayan soruları bugünkü yazımda yanıtlayacağım. Kısaca AD Sense ile ilgili bugünkü yazımda bilgi vereceğim.
ad sense


Ne Zaman ve Ne İçin Site Açtım ?

İlk olarak sitemi Mart ayında açmıştım aslında daha önceden de açmayı düşünmüştüm ama zaman bulamamıştım ancak Mart Ayında uzun bir süre sürecin böyle gideceğini bildiğim için sitemi açmayı karar vermiştim ancak ilk siteyi açtığımda alan adı almamıştım ve neredeyse siteyle ilgili hiçbir bilgim yoktu ancak hırslı ve meraklı olduğumdan çok geçmeden siteyle ilgili pek çok şeyi kavramıştım.
İlk yazımıysa hatırladığım kadarıyla 25 veya 28 Martta atmıştım.

Ne Zaman site açtığım cevabını verdiğime göre neden site açtığımla ilgili soruya dönebiliriz.

Site açmayı önceden de açmak istediğimi belirtmiştim sebebiyse internetteki çoğu sitenin kopyala yapıştır mantığıyla işlemesi ve insanların doğru bilgiye ulaşması için ya çok araştırma yapması gerekiyordu ya da yabancı sitelerden doğru bilgiye ulaşması gerekiyordu ve bu da beni rahatsız ediyordu ancak o zamanlar meşgul olduğumdan site açamamıştım ancak Mart ayına girdiğimizde koronayla ilgili ülkemizde hiçbir doğru temenli bir bilgi bulunmuyordu hepsi saçmalamalardan oluşuyordu ve bu da  benim için damlayan son damla oldu ve dürüst bir şekilde bildiklerimi insanlara anlattım ve anlattığım her şey doğru çıktı. Artık neden site açtığımı da biliyorsunuz.

Bu kısımlar bana aitti yazının bundan sonrası Ad Senseyle bilgilerle ilgili.  

AD Sense Ne Zaman Açılır ?

Eğer hemen açılmasını istiyorsanız 3  4 ay sonra alan adı alın ve bu alan adı com net gibi güçlü alan adları olursa daha avantajlı olursunuz ancak alan adı almadan önce istatistiklerinize bakın.
Eğer istatistikleriniz aylık  2500 5000 gibi rakamlara ulaşıyorsa alan adı alabilirseniz ancak bu rakamlara ulaşmıyorsa alan adı almanızı tavsiye etmiyorum. Alan adı aldıktan sonra bloğunuz reklam vermeye hazırlanıyor dicek ancak 6 ay gibi bir süre şart  6 aya ulaşmayan sitelere ne yazık ki onay vermiyorlar 6 ayın sonundaysa onay alabiliyorsunuz.

Eğer alan adı almazsanız bu işe biraz görüntülenme kısmı devreye giriyor ve 6 ay gibi süreç 12 ayı bulabiliyor ve görüntülenme olarak da sürece göre değişse de 40 bin görüntülenmeyi geçmeniz gerekiyor. Kısaca ad sensenin süreç kısmını böyle basit bir şekilde anlattım .


Ad Sense

AD Sense Kazançları İyi mi ?

Ad sense kazançları reklam veren şirkete göre değişse de tıklanma başı ülkelere göre de değişiyor bu yüzden bu konuda net bir şey söylememiz mümkün değil ancak diğer reklam veren sitelerden çok daha iyi olduğunu basitçe söyleyebiliriz. Eğer otomatik reklam vermeye kalkışırsanız kazançlarınız artar ancak bu biraz ziyaretçilerinizi kızdırabilir. AD txt dosyalarınızı koymazsanız kazandığınız kazançları kaybedebilirsiniz bu yüzden yazdığınız sitenizdeki kodları kontrol etmeniz önemli .

Evet dostlar Ad Senseyi bugünkü yazımda sade ve basit bir dilde anlattım eğer sorularınız varsa yorumlara yazabilirsiniz elimden geldiğince dönmeye çalışıcam görüşmek üzere ben despothayrat .

4 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Recent in Technology