Devlet Politikamız Değişti mi ?

Her gün artan vaka oranları ve her gün azalan bilinç ve maske takan insan sayısının azalması evet farkındayım direk konuya girdim ancak konu ciddi ve benim beklediğimden bile durum kötü herkes şu anda böyle bir virüs yokmuş gibi davranıyor . Abi bakın ilk korona zamanlarına bakalım devletimiz bizi uyarıyor korunun diyor bize ya şimdiyse devlet sadece vakalar artıyor diyor korunun demiyor buradan çıkarılacak iki sonuç vardır.

1. Sonuç

Devletimiz her insanın bu konuda yeteri kadar bilinçlendiğini düşünüyordur 
ve kuralları esnetmeye başlıyorlardır örnek vermem gerekirse çoğu işletmenin restoran vb yerlerin kurallara artık hakim olduğunu düşünüyordur veya öğrencilerin artık bu konunun ne kadar önemli olduğunu anladıklarını düşünüyor olabilirler.

2. Sonuç

2. sonuç ne kadar da üzücü olsa da şu an ki kararların bu sonuca kanaat getirdiğine karar verdik. İngiltere 'nin koronanın başlarında ölen ölür kalan kalır politikasını şu anda ülkemizin de uyguladığını düşünüyoruz sebebiyse kimsenin bu durumu ciddiye almaması ve ciddiye alanların sadece hasta olmamasını izleyen bir politikadır.

2 sonuçta birbiriyle çok zıt ancak devletimizin tuttuğu politikayı iler ki günlerde esnettiği kurallardan tekrar koyması veya vaka oranların değişmesinden anlayacağız sizler için bugünlük basit bir yazı atmak istedim durumlar anlayacağınız kadarıyla şu anlık çok karışık .


Eğer durumumuzun nereye gideceğiyle ilgili bir yazı isterseniz yazıyı paylaşmayı unutmayınız bende koronadan ne kadar çok sıkıldığınızı biliyorum ancak bu konu biraz daha ( 1 sene ) devam edecek gibi duruyor bazı aşı çalışmalarından seri üretime bile geçildi hatta ben bu yazıyı yazarken Sağlık Bakanımız Çin ' den ilk Aralık Başında 5 milyon doz koronavirüs aşısı geleceği haberini verdi ancak bu aşının insanları ne kadar süre koruduğuyla ilgili bir haber yok.

Evet korona haberleri devam ediyor şu anda Dünyada 43 milyon vaka var ve bu vakalar bir süre daha artmaya devam edecek ancak arttıkça virüs güçsüzleşecek ve insanlar bağışıklık kazanacak ancak her insanın güç performansı düşecek olimpiyatlarda rekorları bir süre görmeyebiliriz bile diyebilirim.
 
Bugünlük bu kadar dostlar yakın bir zaman daha detaylı bütün korona haberleriyle ilgili bir yazı gelecektir iyi kalın koronadan uzak durun .

4 Yorumlar

  1. https://bloggolfutbol.blogspot.com/

    bak yeni arkadaşımız futbol blogu vaar :)

    YanıtlaSil
  2. amaniin, yine yeni önmelmer geldi bugüüün :)

    YanıtlaSil
  3. yakında gameover admin yazısını gördüğünde şaşırma :) hahaha
    seni umutsuz sefil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostum bunlar kayitli sen orda anonimde gözüksen bana herhangi bir zarar verdiğin anda sen zararlı çıkarsın bende daha karlı bir şekilde çıkarım bu durumdan yine karar senin uğraşabiliyorsan seviyen yetiyorsa uğraş adam olsan kimliğin belli olurdu 🤣

      Sil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology