Streamer Life Simulator Nasıl İndirilir Nasıl Bir Oyundur ?

Yepyeni bir günde daha merhaba dostlar  bugün sizlerle benim de son zamanda oynadığım Streamer Life Simulator tanıtacağım ve sonunda oyunu ücretsiz bir şekilde indirme linki bırakacağım. 

Giriş 

Bildiğiniz gibi genel olarak insanlar tek başlarına oynadıkları oyunlara para vermek istemiyor mantıkken de haklılar sonuçta biz Avrupa bölgesinde olduğumuz için genel olarak oyun satın alırken Euro üzerinden alıyoruz ve her geçen gün Euro artığı için bizde bu oyunlara para vermek istemiyoruz. Sonuçta bizim de haklı sebeplerimiz var biz de bu oyunlara para vermek yerine crackleyen birinin internete yüklemesini indiriyoruz ve tek başımıza oynadığımız oyunlarda neredeyse hiçbir fark olmuyor.

Oyundaki Amaç

Oyundaki amaçsa basit ilk olarak bir arkadaşınızın evinde uyanıyorsunuz. O arkadaşınız size borçlu olduğundan  sizde size olan borcunu kapatması için bir bilgisayar istiyorsunuz. Silah sesleriyle uyandığınız günde bilgisayarınızı alıp arabayla kendi evinize gidip maceranız başlıyor ilk başta her şeyin sim siyah olduğu bir yaşantıdan bir yayıncı olarak hayat mücadelenizi kazanmanız gerekiyor. İlk başlarda ek işler yaparak sisteminizi geliştirdikten sonra sadece yayın açarak para kazanmaya başlıyorsunuz ve zamanla evinizi geliştirip bu yaşam mücadelesini kazanmış oluyorsunuz.
Basitçe oyunun amacı bu.

Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi : Windows 7 , Windows 8 , Windows 10

İşlemci : Dual Core CPU 2GHz İşlemci Hızı

Bellek : 4 GB RAM

Depolama :  2.5 GB ile 5 GB arası kullanılabilir alan

Oyunu İndirmek için resime tıkla veya yandaki linke tıkla
https://drive.google.com/file/d/1ztmE0xLH1DKgtTur2fME8sK-w-vJR10K/view





2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Recent in Technology