Karanti Zamanında Kendimizi Geliştirmek

Karantina zamanı

Yeni bir günden daha merhaba sevgili okuyucularım bildiğiniz gibi tekrardan yasaklar gelmeye başladı ve yavaş yavaş tekrardan bizleri evlere tıkmaya başladılar.

Bugünkü yazımdaysa evde kendimizi nasıl geliştirebileceğimiz hakkında sizlere bir kaç öneride bulunacağım.

1.Ekonomi

Bazılarınıza belki sıkıcı gelecek ancak ekonomi öğrenmek sayesinde Dünya ' da herhangi bir durum söz konusu meydana geldiğinde bu durumu kendi lehine çevirip bu durumu bir yatırıma dönüştürebileceksiniz ve bu sayede ileri görüşlülük kazanacaksınız Dünya ' da herhangi bir durum söz konusu geldiğinde neler olacağını daha önceden bilip buna göre yatırım yapacaksınız ve siyasi yetenekte kazanacaksınız.

2. Yeni Bir Dil Öğrenmek

Bildiğiniz gibi yeni bir dil öğrenmek için sürekli zaman arıyorduk boş zamanımız yok diyorduk ancak şimdi boş zamanımızla oldukça fazla olduğundan yeni bir dil öğrenmek için çok güzel bir fırsatımız var eğer İngilizceyi iyi biliyorsanız İngilizce dışında yeni bir dil daha öğrenebilirsiniz.

3. Kendinizi Geliştirebileceğiniz Siteleri Öğrenme

Çok fazla boş zamanımız olacağından kendimizi herhangi bir konu üzerine geliştirebiliriz bunun için hangi konuda gelişmek isterseniz ona ait bir site var buda bir sonraki yazım olacak zaten .

4. Spor Yapmak

Çoğunuzun bildiği gibi herkes evde bu zamanda yemek yiyor ve yedikleri şeyleri kullanamadıkları için bu yediğimiz şeyleri vücudumuz depoluyor evde bu yüzden kilo almamak için spor yapabiliriz.

5. Yeni Bir Enstürman Çalmak

Yeni bir müzik aleti çalmak hem vücudunuza iyi gelecek hem de bu zamanlarda çok fazla stresli olduğumuz için bu çaldığımız müzik aleti bizim bu stresimizi alarak gün içerisinde zamanımızı daha doğru harcama yapabilmemizi sağlayacaktır.


8 Yorumlar

  1. nasıl spor yapıyon evdeee annatsanaa :)

    YanıtlaSil
  2. onuda bir konu haline getirebilirim :)

    YanıtlaSil
  3. İşsizlik ve geçim sıkıntısı had safhada olduğu için ekonomi ihtiyaçları ön planda daha çok..Güzel ve faydalı önerilerdi,emeğinize sağlık.. :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir yazı olmuş! ✨✨

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu dönemde herkes bir etkinliğe başladı. Bende yabancı dilimi geliştirmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology