İyi Olduğumuz Alanlardan Kazanç Elde Etme Siteleri

Yep yeni bir günden daha merhaba değerli okuyucularımız bugün için sizlere hazırladığım içerik  diğer yazdığım konularımdan biraz daha farklı olacak. Bildiğiniz gibi yeniden yasaklar gelmeye başladı ve evlerimize tıkıldık bir kez daha. Ancak biz bu evlerimizde kaldığımız zaman zarfında çok sıkılıyoruz hep uğraşacak yeni işler yeni faaliyetler yeni icraatlar arıyoruz. Bu yenilikleri ararken  birden bir şey oluyor ve biz bir şeye dalıyoruz ve zamanımız elimizden kayıp gidiyor.

Bense bugün sizler için bu evlere tıkıldığımız dönemde iyi olduğunuz yeteneklerinizi evde kalsanız bile nasıl birer yatırım aracına nasıl yeni bir gelir kaynağına dönüştüreceğinizi göstereceğim. Bu verdiğim site örneklerini birer ek iş olarak da düşünebilirsiniz. Küçük bir bilgi : Eğer söylediğim sitelere gitmek isterseniz başlıklarına tıklamanız yeterli olacaktır.
Para Kazanmak




İlk sitemiz başlıktan da gördüğünüz gibi etsy siz sormadan hemen ben söyleyeyim. Bu sitemizde genel olarak el işçiliği alanında kazanç elde etmenizi sağlıyor . Bu site de kendi el işçiliğiniz ile  yaptığınız takı , örgü vb. şeyleri satabiliyorsunuz ben kendi eliyle koltuk satan bile görmüştüm kısaca bu sitede insanlar kendi elleriyle yaptığı çoğu şeyi satıyor. Ülkemizde kendi yaptığı ürünlerini Amerika ' ya satanlar bile bulunmakta eğlenceli bir ek işe benziyor. Eğer el işçiliğinde yeteneğiniz bulunuyorsa bu siteye uğramanızı öneririm siteye gitmek için Etsy yazan yere tıklamanız yeterli.


Herkesin galerisinde birden çok fotoğraf bulunmaktadır bu fotoğrafların bazıları normal bazıları arkadaşlarıyla çekildiği fotoğraflar veya kafede çektiğiniz fotoğraflar vardır ancak hepimizin galerisinde bir kaç kusursuz fotoğraf bulunmaktadır ve o fotoğraf çok güzel olduğu için asla silmeyiz çünkü o fotoğrafı kendimizin bir profesyonel fotoğrafçı gibi çektiğini düşünürüz peki fotoğrafçılar bu çektiği fotoğraflardan gelir elde ediyor ama siz bir fotoğrafçı değilsiniz ancak artık bu bir sıkıntı değil. Bu sitemizde insanlar genel olarak fotoğraf ve video satıyor. Haberlerde gördüğünüz çoğu video ve fotoğraflar bu site ve bu sitenin benzerlerinden alınıyor kısaca bu sitemizde kendi çektiğiniz fotoğraf ve videolardan ortalama olarak 5 ila 15 dolar arası bir gelir elde etmeniz mümkün siteye gitmek için başlığa tıklamanız yeterli. Bir şansınızı deneyen dolar bu yazıyı yazarken 1 dolar  7,77 Türk Parasına  eşitti : )
Güzel bir Manzara Fotoğrafı



Herkes bir alanda yetenekli olmak zorunda değildir belki de o kişi daha kendi içindeki cevherin farkına varamamıştır ancak bunu sıkıntı etmesin o da zamanı gelince kendi yeteneğinin farkına varacaktır.
Bu sitemizdense kazanç elde etmek için herhangi bir yeteneğe ihtiyacınız yok. Bu sitemizde anket doldurarak gelir elde ediyorsunuz. Bu sitemizin kendine ait bir mobil uygulaması da mevcut bu sitemiz ayrıca Yandex ' in bir uygulaması. Sistem size sorular soruyor ve bazı konularda sizlerin yardımını alıyor  doğru cevaplar ve yardımlar sayesinde kazanç elde ediyorsunuz ayrıca anket doldurma dışında görevleri de mevcut.


Burada yeteneğinize göre vereceğiniz hizmetin bir sınırı yok. Evde müzik mi yapıyorsunuz ve çok tanınmıyor musunuz bu müziğinizi bu sitede rahatlıkla satabilirsiniz. Mesela site tasarımınız mı iyi bunu bir kurs haline getirip bu sitemizde çok basit bir şekilde satabilirsiniz ya da biri kendi sitesinin tasarımını değiştirmek istiyor bu kişiye yardım ederek çok basit bir şekilde servetinize servet katabilirsiniz.  Resim, video , tasarım, ve çeviri yaparak da kazanç elde edebilirsiniz ve bu sitemizin ücretsiz yazılımlarını kullanarak da  hizmet verebilirsiniz.
Fiverr Sitesi



Bu sitemizdeyse iş verenler belli bir iş için ilan açılıyor. Siz işi yapmak için başvuruyorsunuz kriterleriniz inceleniyor iş için devamındaysa işi almış oluyorsunuz. Bu sitemiz biraz daha ciddi paraların döndüğü ve iş daha uzun vadeli oluyor. Mesela İngilizce bölümünü okuyorsunuz ve üniversite veya lise öğrencisisiniz İngilizce kitaplarını kontrol etmek için editör ilanlarından ve 
100 dolardan fazla kazanç elde edeceğinizin garantisini verebilirim. Bu dönemde ülkemizde öğrenci olmak zor, çoğu üniversite öğrencisi çalışmak zorunda oluyor ve böyle fırsatları kaçırmamaları gerekiyor.
Upwork Kullanıcı Paneli 



Freelancer  upwork ve fiverr çalışma prensibinin aynısıyla çalışıyor ancak Freelancer sitesinde şu an ki çağımızın iş ilanları bulunuyor bunlara örnek vermem gerekirse photoshop, 3D modelleme, logo tasarım, kodlama vb. iş ilanları bulunmaktadır. Bu sitede yapılan her işi internette öğrenebileceğiniz onlarca kaynak bulunmaktadır.


Dünyanın en geniş kurs platformu olan udemy de siz de kendinizin iyi olduğu bir alanda kurs satabilirsiniz tabi ki de ilk başta udemy de kendinizi insanlara tanıtmak için kurs ücretlerinizi biraz daha ucuz bir şekilde verirseniz hem bu insanların ilgisini çeker hem de insanların size bir şans vermesini sağlar. Bakın siz şu anda bana söyleniyor olabilirsiniz ancak siz bir şeyi çok iyi bilirken başka bir insan bunu öğrenmek istiyordur size çok sıradan gelen şey öğrenmek isteyenin çok ilgisini çeker buna şöyle örnek verebilirim herkes bir dönem youtuber olmak istiyordu gerçi hala istiyor insanlar da ayrı bir konu o ancak nasıl iyi bir youtuber veya yayıncı olunur bunu bilmeden direk atlıyorlardı. Bu söylediğim iki kavram arasında hiçbir fark yok iyi futbol oynuyorsanız bazı yönlerde  insanların kendilerini nasıl geliştireceklerini kurs haline getirmeyi deneyin ne kaybedebilirsiniz ki en azından bunu yaparken insanlara bir şey öğretmeyi denemiş olursunuz.
Udemy Kurs Satımı


Evet dostlar bugünlük benden bu kadar evde oturduğumuz bu dönemlerde bu sitelerden bir şeyler öğrenebilir veya kazanç elde edebilirsiniz sonuçta bu dönemde çok fazla boş zamanımız oluyor.
Görüşmek üzere koronadan uzak siteme yakın kalın : )

14 Yorumlar

  1. Çoğunu hiç duymamıştım. Sebat isteyen işler ama sanırım, bir anda kazanç elde etmek zor olabilir. Ama hiç denemeden de bilemeyiz Teşekkürler faydalı bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Herkese hitap eden çok faydalı bir yazı olmuş, emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Evet, faydalı bir yazı, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. Udemy dışında hiçbirini duymamıştım. Çok faydalı bir yazı olmuş, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben size yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim

      Sil
  5. Yeni haberdar olduğum siteler oldu özellikle bu virüs döneminde işleri bozulanlar için güzel öneriler olmuş teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazma sebeplerimden biri de oydu ben size teşekkür edetim

      Sil
  6. Emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık güzel paylaşım olmuş bir kaç sorum olucakdı yardımcı olabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki de mailime sorularınızı gönderebilirsiniz.

      Sil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology