Philips Tash402BK Fiyatı ve Özellikleri

Hoş geldiniz despothayrat okuyucuları yine kısa bir ara versemde sizlere bu ara sürecinde ilginç konular buldum ancak bugünlerde teknolojileri yazılarına biraz daha ağırlık vereceğim bugünkü yazımda bir kulaklığı tanıtmak istiyorum.
 
Kulaklığımızın ismi Philips Tash402BK bu kulaklığı sizlere tanıtmamın sebebi neredeyse bu kulaklıkla ilgili hiçbir inceleme vidyosu veya yazı bulunmaması.

PHilips Tash402 'nin Fiyatı :

Bu kulaklığımızın fiyatı 400 Tl - 500 Tl civarı arasında sürekli değişiyor kampanya olduğu zamanlardaysa bu kulaklığımızı 400 Tl altında görmek nadir de olsa ufak bir şansınız var.

PHilips Tash402 'nin Şarjı Ne Kadar Gidiyor :

Ürünün kendi bilgilerinde 20 saat yazıyor ancak kulaklığımızın şarjı orta seviyeden fazla seviyelerde yani %75 ses seviyesinde 23 ila 24 saat gidiyor genel olarak ses seviyesi fazla olduğu için orta seviyede dinleyeceğinizi var sayarsak bu kulaklık size 25  hatta 26 saati de zorlayabilirsiniz ürününün tam şarjı 100 ila 110 dakika gibi bir sürede oluyor hatta üründe hızlı şarja benzer bir özellik var 10 dakikalık şarj ile 2 saate kadar size müzik dinleme veya film izleme imkanı da Philips ' in Tash402 modeli sunuyor . Ürünü şarj etmek için Type-C kablosu kullanılıyor.

Philips Tash402 'nin Tasarımı ve Özellikleri :

Bu philipsin kulaklığında en çok dikkatimi çeken özellik kulaklık pedlerinin tam olarak deriden değilde daha pofuduk bir maddeden yapılmış olması ancak bunun yapılma sebebi kulaklıkta kulağı serin tutmak amacıyla kullanılan bir soğuk jelin bulunmasıdır.

Katlama kısmına gelirsek sadece kulaklık başlıkları dönüyor bunun dışında bu kulaklığımızda başka bir  yeri katlanmıyor.

Philipsin yaptığı bu kulaklıkta IPX4 belgesine sahip yani su sıçramalarına tere dayanaklı bir kulaklık kulaklığın aynı zamanda şöyle bir iddiası daha var yağmurda bu kulaklığı bırakın eğer bozulursa paranızı iade ediyoruz diye siz ama bence bunu denemeyin :)
Ergonomi kısmına gelirsek kulaklığın başımızın temas ettiği noktada oynayan bir kısım var tabi burada deri bir baş bandı olsa daha iyi olabilirdi ancak bu da deri baş bandını tam olarak aratmıyor.

Kulaklığımız bluetoothlu bir kulaklıktır NFC özelliği yoktur.

Şimdiyse en önemli kısma gelelim

Philips 'in yaptığı bu kulaklık diğer kulaklık markalarına göreyse fiyatı biraz fark etse de bas ve şarjda bir adım öne çıkıyor bu kulaklığımız ancak kendi fiyat aralığında öne çıktığını söylemeliyim. sürücü çapının 40 mm neodinyum akustik sürücüsü bulunduğu için bu kulaklığın basları çok iyi ayarlanmış ister yüksek seste dinleyin ister alçak seste kulaklığın kalitesi asla değişmiyor sadece ses seviyesi sıfırken ufak bir cızırtı sesi duyuyorsunuz ancak bu problem değil sonuçta müziği sıfır seste dinlemeyeceksiniz :)

Evet dostlar bugün sizlerle Philips 'in az bilininen Tash402 'sini tanıttım umarım beğenmişsinizdir görüşmek üzere ben despothayrat. Buradan da bıraktığım linkten Galaxy Note 20 Ultra yazımı okuyabilirsiniz  https://ay.link/Hayrat


4 Yorumlar

  1. blue tooth kulaklığı müthişli bişi yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kullanis acisindan baya da avantajli 😁

      Sil
  2. Bende hala kablolu var. Bu tip şeklide Philips. Hayli başarılı.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim bende şuanda bu var

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology